Windower: BRD, Staves not changing - Windower

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

BRD, Staves not changing

#1 User is offline   MIGhunter 

  • Jedi
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 791
  • Joined: 29-November 06
  • Gender:Male
  • Location:Indiana
  • Name: Antonioklaus
  • Server: Leviathan
  • Jobs: NIN, WHM, SMN, BLM, RDM, BRD, PLD @75
  • Race: Hume Male

Posted 25 May 2013 - 09:44 PM

This used to work and now it isn't. I've looked and can't figure out why. When I check the variables, they are changing with each song that is cast.

http://pastebin.com/qLAwiEdU
Posted Image
0

#2 User is offline   Sanriku 

  • Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 73
  • Joined: 12-June 11
  • Name: Sanriku
  • Server: Quetzalcoatl
  • Race: Mithra
  • Linkshell: Hokori

Posted 19 June 2013 - 07:42 PM

Personally, I would remove this:
<var cmd="set SetStaff $%SpellElement" when="precast" />
And its variable.

Then change this:
<main>$SetStaff</main>

To this:

<main>$%SpellElementStaff</main>


Shouldn't take more than a few min to do with find and replace all. It just seems like redundant and useless coding. Less room for error, and the way I listed it works fine for me on all mage jobs.

This post has been edited by Sanriku: 19 June 2013 - 07:47 PM

0

#3 User is offline   MIGhunter 

  • Jedi
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 791
  • Joined: 29-November 06
  • Gender:Male
  • Location:Indiana
  • Name: Antonioklaus
  • Server: Leviathan
  • Jobs: NIN, WHM, SMN, BLM, RDM, BRD, PLD @75
  • Race: Hume Male

Posted 20 July 2013 - 09:07 PM

Thanks, I'll try that.
Posted Image
0

#4 User is offline   MIGhunter 

  • Jedi
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 791
  • Joined: 29-November 06
  • Gender:Male
  • Location:Indiana
  • Name: Antonioklaus
  • Server: Leviathan
  • Jobs: NIN, WHM, SMN, BLM, RDM, BRD, PLD @75
  • Race: Hume Male

Posted 23 July 2013 - 05:37 PM

Didn't work. Still getting the same issue. I stay in Felibre/Genbu shield when casting. If I make it show gear swaps, the midcast: Main is blank. Even if I set Main as Vulcan's Staff, it doesn't change.

Here's the current paste: http://pastebin.com/Ubn9WvpE

This post has been edited by MIGhunter: 23 July 2013 - 06:47 PM

Posted Image
0

#5 User is offline   Sanriku 

  • Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 73
  • Joined: 12-June 11
  • Name: Sanriku
  • Server: Quetzalcoatl
  • Race: Mithra
  • Linkshell: Hokori

Posted 23 July 2013 - 09:09 PM

I'm kinda reaching here, but try this:

Change
<if type="BardSong">


To
<if skill="Singing">



Also, does it change staves for healing magic or no?
0

#6 User is offline   MIGhunter 

  • Jedi
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 791
  • Joined: 29-November 06
  • Gender:Male
  • Location:Indiana
  • Name: Antonioklaus
  • Server: Leviathan
  • Jobs: NIN, WHM, SMN, BLM, RDM, BRD, PLD @75
  • Race: Hume Male

Posted 24 July 2013 - 11:56 PM

Didn't work and no, staff isn't changing on cure's either
Posted Image
0

#7 User is offline   DarkJ 

  • Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 81
  • Joined: 28-April 09
  • Gender:Male
  • Location:Jerz
  • Interests:Website Development, Water Transfer Printing
  • Name: DJ
  • Server: Ragnarok
  • Race: Galka

Posted 25 July 2013 - 06:19 AM

Just took a quick glance I'll look at it better after work but from what I see atm you're using -
<main>$%SpellElementStaff</main>

with-
            	
<var name="Dark">"Pluto's Staff"</var>            	
<var name="Earth">"Terra's Staff"</var>            	
<var name="Water">"Neptune's Staff"</var>            	
<var name="Wind">"Auster's Staff"</var>            	
<var name="Fire">"Vulcan's Staff"</var>            	
<var name="Ice">"Aquillo's Staff"</var>            	
<var name="Thunder">"Jupiter's Staff"</var>


If you change it to-
<main>$staff%spellelement</main>

and -
			<var name="StaffLight">Apollo's Staff</var>
			<var name="StaffDark">Pluto's Staff</var>
			<var name="StaffFire">Vulcan's Staff</var>
			<var name="StaffEarth">Terra's Staff</var>
			<var name="StaffWater">Neptune's Staff</var>
			<var name="StaffWind">Auster's Staff</var>
			<var name="StaffIce">Aquilo's Staff</var>
			<var name="StaffThunder">Jupiter's Staff</var>


This should solve your problem, your variable is telling it the element but you don't have staff in there after the element.

Alternatively you could add the word staff after each of your element names like this-
            	
<var name="DarkStaff">"Pluto's Staff"</var>            	
<var name="EarthStaff">"Terra's Staff"</var>            	
<var name="WaterStaff">"Neptune's Staff"</var>            	
<var name="WindStaff">"Auster's Staff"</var>            	
<var name="FireStaff">"Vulcan's Staff"</var>            	
<var name="IceStaff">"Aquillo's Staff"</var>            	
<var name="ThunderStaff">"Jupiter's Staff"</var>

This post has been edited by DarkJ: 25 July 2013 - 12:19 PM

0

#8 User is offline   Sanriku 

  • Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 73
  • Joined: 12-June 11
  • Name: Sanriku
  • Server: Quetzalcoatl
  • Race: Mithra
  • Linkshell: Hokori

Posted 25 July 2013 - 12:39 PM

Nice catch DarkJ, I was just gonna point out the alternative you mentioned in the edit. It would be the fastest change to test, I can't believe I missed that :(
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users